10. nov. 2011

Søtt & syrlig

Da var det strengt talt på tide med en oppdatering! Når jeg laget www.mnyfoto.com jobbet jeg i timesvis for å legge inn et "tilbakemeldingsskjema" på siden. Her om dagen fikk jeg endelig min første kommentar, og det bestod av intet annet enn: "Takk for en interessant blogg!". Setter stor pris på sånt! Man kan jo trygt si at det ikke har vært overhvelmende respons, men noe er mer enn ingenting! Selv om jeg har lagt på latsiden i det siste trenger jeg ikke et større spark i ræven enn det for å få ut noe nytt her på blogspotten!


Siden jeg ikke har fått lagt ut noe på lenge har jeg selvfølgelig mye å legge ut. Her kommer det flere bildestacker, bilbilder, studiobilder, tåkebilder, hundebilder, selvportrett, og ja, siden vi først er i gang, et t-skjorte-design jeg lagde til en skoleoppgave! Jommen sa jeg smør.

Len deg tilbake!

Det var litt av en ladning!
Jeg har som kjent (eller ikke, isåfall vet du det nå) begynt å studere Design og Multimediekommunikasjon ved Noroff Instituttet i Bergen. I den anledning skulle stod jeg fritt til å designe en t-skjorte med temaet "rock", og endte opp med resultatet over. Det har ikke blitt mye foto-arbeid enda, men forhåpentligvis tar det seg opp etter hvert!

Jeg vil takke Vilde og Silje som stilte opp som modeller, Coanda for de fine bilene (hvor jeg forresten har levert bilder til nettsidene også!), og sist men ikke minst, Citrus, fordi hun er bikkjen min. Og værgudene, for den fine tåken. Og deg, fordi du gadd og lese dette! Takk!

7 kommentarer:

 1. Mye varierte bilder og tema fint krydret med gode kommentarer

  SvarSlett
 2. Tusen takk, anonyme sjeler! :)

  SvarSlett
 3. Hei

  Var på Løvstakken den dagen tåken lå lavt..fikk tatt noen flotte bilder jeg også.

  Jeg snakket med deg på Foto Knudsen her om dagen, du viste meg litt om hvordan jeg fikk bra kveldsbilder, fikk noen veldig bra bilder!

  Takker for nyttige tips ( kommer sikkert og maser mer.... he he )

  SvarSlett
 4. Hei Arne!

  Gøy å høre at tipsene mine fikk ledet deg litt på vei, du får skaffe deg et sted å publisere bildene, så kan jeg få se :) flickr og deviantart er en anbefalt side for sånt!

  Bare å komme innom og prate foto, det er takket kunder som deg at jeg trives i jobben ;)

  SvarSlett
 5. Finnes det ikke norske sider for slikt?

  SvarSlett
 6. Har lagt inn 3 bilder der, ligger inne som arne2412 , du kan jo kikke og se hva du synes.

  Jeg ble jo veldig fornøyd da.. ( er glad for kritikk.. )

  SvarSlett