1. des. 2011

These boots are made for walking

Kjøpte meg nye vintersko her forleden dag, og som med alle mine sko er jeg relativt glad i dem. Spesielt nå i begynnelsen når de er så fin og fjong. Det er som mamma sa til meg når jeg var liten; "Magnus, du blir faktisk glad i tingene dine du.", og det stemmer vel ganske godt. Jeg er veldig glad i de skoene.

Men ja, i anledning mine nye sko tenkte jeg å leke meg litt med solene mine, og forvandlet stuebordet inn til et studio. Jeg hadde ett klart bilde i hodet mitt, og det skulle jeg klare å produsere. Som alltid blir det jo litt leking når man først er i gang, og julelys er ganske så artig å leke seg med når man har lyssterk optikk.

Produktfoto er noe jeg trives ganske godt med, og elsker å leke med. Her kommer et lite utvalg av kveldens bedre eksponeringer!

Til de interesserte; alle bildene er tatt med EF 50mm f/1.4, med to blitzer; en gjennom softbox og en fyll/kicker-blitz.Intet fullverdig blogginnlegg uten bilder av bikkjen selvfølgelig. Nå gleder jeg meg til helgen, jeg pakker nemlig sakene mine og drar til julehandel i Hamburg, Tyskland. Tyskland har som kjent mange store julemarked, så jeg vil tro at dette blir en solid kick-start på julestemningen for min del.

Vi skal i tillegg hente to biler, en Audi S4 3,0 TFSI (333 hk!) og en Audi TT 2.0 TDI. Blir en grei tur oppover på Autobahn det, vi skal være flere i bilen så jeg planlegger selvfølgelig å ta noen bilder i fart, samme stil som R8-bildene mine fra tidligere. Kamerautstyret er alltid med!

Følg med, og siden vi tross alt er i desember; God Jul!

3 kommentarer:

 1. Det er fint at iallefall en av oss kan kose seg med produktfoto. Jeg syntes at det er så kjedelig at jeg blir irritert. Det er bare så jævlig mye dill!

  SvarSlett
 2. Haha! Det er langt ifra kjedelig! Og du får nå drive med det i skoletiden, så du skal nå IHVERTFALL ikke klage :p

  Dill er det ja, men som selverklært perfeksjonist stortrives jeg med det!

  SvarSlett
 3. Før skolen, i skoletiden og etter skolen. URK!

  SvarSlett